ICT voor ZZP'ers

Als ZZP'er moet je - naast al je reguliere werkzaamheden - aan heel veel dingen denken. Je administratie, het onderhouden van klantrelaties en natuurlijk je ICT. Hoe zorg je er nu voor dat je altijd en overal bij je documenten kunt? En hoe regel je netjes dat alle klantgegevens AVG proof beveiligd zijn? Waar kun je het beste de hosting van je website regelen? En welke virusscanner is nu de beste? Je kunt je hier natuurlijk helemaal zelf in verdiepen, maar als ZZP'er heb je wel iets beters te doen.

Daarom kun jij je ICT-problemen lekker aan ons uitbesteden! Voor een vast maandbedrag verzorgen wij al jouw ICT. Zo hoef jij je nooit meer ergens druk om te maken. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar om je te helpen met storingen, verlies van gegevens, hacks of andere vragen.

Binnen 1 minuut weet je alles

Wat is ICT?

ICT betekent letterlijk 'informatie- en communicatietechnologie': een vakgebied dat zich bezighoudt met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases en websites. Ook het onderhouden van computers en programmatuur en het schrijven van administratieve software valt hieronder.

Bron: www.wikipedia.nl

ICT-beheer uitbesteden als ZZP'er

Het uitbesteden van ICT-beheer geeft je veel vrijheid. Zo kun jij je als ZZP'er focussen op wat je goed kan én leuk vindt om te doen. Regelen wij de rest, want daar zijn wij op onze beurt weer heel goed in: ontzorgen. We denken graag proactief met je mee en zorgen achter de schermen dat alles up to date is en werkt zoals het zou moeten werken. Zonder dat jij daar iets van hoeft te merken in je dagelijkse werkzaamheden.

Voordelen van ICT-beheer uitbesteden als ZZP'er

Je ICT uitbesteden aan ons heeft een aantal voordelen:

Je kunt altijd en overal bij je documenten.

Bij vragen is er altijd, 24 uur per dag, een helpdesk met onbeperkte support.

Al je apparaten en bestanden zijn altijd AVG beveiligd en up to date.

Wanneer er behoefte aan is, beheren wij je website, hosting en verzorgen wij social media, SEO en SEA.

Kosten uitbesteden ICT-beheer voor ZZP'ers

We snappen dat de kosten voor het uitbesteden van je ICT-beheer als ZZP'er een drempel kunnen zijn. Daarom geven wij duidelijk inzicht in wat je precies betaalt en waarom je dat betaalt. Wij houden van transparantie en duidelijke afspraken. Daarom bieden wij een vaste prijs per maand, zonder verrassingen achteraf. Zo kun jij zelf het sommetje maken of het loont om ons in te huren voor je ICT.

Probeer D2-PC de eerste 14 dagen gratis

Ik wil dit!

Gratis aanmelden

Welk pakket wil je gratis uitproberen?
Welk pakket wil je gratis uitproberen?
ZZP
Zakelijk
Speciaal
Ik weet het niet, wat raad je aan?

We beloven binnen een uur contact met je op te nemen.

Bellen doen we tussen 09:00 en 21:00 uur. Je kan ons altijd bellen wanneer het jou uitkomt, ook 's avonds en in het weekend.

Als je voor 10:00 je aanvraag indient kunnen we in veel gevallen zorgen dat alles om 17:00 al draait.

Je maakt al vanaf € 85 per maand gebruik van de ICT-diensten van D2-PC.