IT-bedrijven Utrecht

Is de IT in jouw onderneming niet goed geregeld en ben je op zoek naar een IT-bedrijf in de regio Utrecht? Dan ben je bij D2-PC aan het juiste adres! Wij zijn de IT-professionals die jouw IT eenvoudig maken, tegen een voordelig tarief. Als Utrechts bedrijf (begonnen aan de Amsterdamsestraatweg) zijn wij snel op locatie om problemen op te lossen.

Wij regelen jouw hele IT voor een vaste maandelijkse prijs en jij kunt direct aan de slag met de werkzaamheden waar je goed in bent.

Binnen no-time reactie, vandaag nog geregeld

D2-PC is een alles-in-een oplossing voor je IT

Precies wat je nodig hebt, voor een vaste lage prijs

Je hele systeembeheer

We zorgen voor je werkplekken en dat al je devices, van laptops tot telefoons en printers, altijd en overal goed werken. Wij managen de hardware, software, updates, beveiliging en zorgen dat alles, altijd en overal, zonder gedoe werkt.

Je hele netwerkbeheer

(internet + WiFi)

We installeren en onderhouden je zakelijke netwerk (+WiFi) en zorgen dat alles probleemloos en snel werkt. Van ADSL tot glasvezel. Daarnaast verzorgen we ook je e-mail inboxen en dat je Microsoft 365-licenties krijgt met alle office applicaties erbij.

Altijd support & advies

Wij zijn jouw handige hulp voor al je computervragen en IT-support. Problemen? Lossen we direct op, zonder wachttijden. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

*Wij doen niet aan overstapkosten. We komen gratis bij je langs om alles in te richten (en op te schonen) en gaan pas weg als alles geregeld is. Geen verborgen kosten!

Alles geregeld, voor maximaal

€ 85 excl. btw

Waarom onze klanten ons waarderen

Snelheid

Niet lullen maar poetsen! Wij houden ervan om met ongekende snelheid te handelen. En daar verrassen we onze klanten graag mee zodat we kunnen zeggen dat we de snelste zijn van alle IT-bedrijven in Utrecht.

Betrouwbaarheid

Het uitbesteden van je digitale werkplek met alle persoonlijke informatie is natuurlijk een gevoelig punt. Daarom stellen wij extreem hoge eisen aan de veiligheid van onze systemen en is ons werk altijd voor jou controleerbaar.

Kwaliteit

We zijn ons ervan bewust dat veel IT-bedrijven in Utrecht halve oplossingen voor oneerljke prijzen realiseren. Wij doorbreken dat beeld door alle ondernemers in Utrecht toegang te geven tot betaalbare IT-oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Keuzestress?

Vergelijk ons met andere IT-bedrijven in Utrecht

We snappen dat het kiezen van een IT-bedrijf in Utrecht voor jouw onderneming niet makkelijk is. Daarom hebben wij een handig overzicht gemaakt met alle voor- en nadelen van ons in vergelijking met andere IT-bedrijven in Utrecht. Kies welke het beste bij jou past!