Klanten

Meer dan 130 bedrijven gingen je voor

We werken voor klanten in de horeca, bouw, zorg, automotive, hospitality, accountancy en detailhandel. Daarnaast werken we ook voor stichtingen en overheidsinstellingen; van de medische sector tot vluchtelingenwerk. 

 

Bijzonder divers dus!

 

Dat komt omdat we het leuk vinden om ons te verdiepen in nieuwe sectoren, zodat we precies weten hoe we organisaties in die sectoren op IT gebied een voorsprong kunnen geven. 

Nowosielski autoschadeherstel Ronald Aarsen

“Ze nemen al mijn zorgen weg. Ik heb er geen omkijken meer naar.” 

“Ik ben zelf analoog-digibeet, maar ik weet wel wat ik wil. En als ik aan D2-PC uitleg wat ik wil, dan wordt het vervolgens gedaan volgens afspraak. Wat ik verder waardeer is dat ze ook weten wanneer ze “nee” moeten zeggen, in plaats van op alles klakkeloos “ja” te zeggen terwijl het misschien niet verstandig is. Dan komen ze vaak met een slimmer alternatief. 

 

Maar het allerbelangrijkste? Dat ik ze blind kan vertrouwen op hun kwaliteit en eerlijkheid.”

 

Ronald Aarsen

Eigenaar van Nowosielski B.V.

Grootte & regio’s

We hebben ons gespecialiseerd in kleine ondernemingen. Van ZZP’ers tot 40 mensen in dienst. 

 

We zijn er apetrots op dat we de afgelopen jaren met meerdere klanten hebben samengewerkt die klein begonnen en zo groot zijn geworden, dat ze een eigen in-house IT-afdeling gingen opzetten. Dat is voor ons het ultieme doel (en bovendien een groot compliment).

 

De meeste klanten zitten in de regio’s midden-Nederland, Utrecht en Amsterdam. 

Arne Jongerius Steenhouwerij Jongerius grafmonumenten

“Ze blinken uit in het persoonlijke contact en hun deskundigheid.” 

“We werken nu al dik 10 jaar samen. Vroeger deed ik nog wel eens wat IT-dingen zelf. Maar ze zijn zo goed en efficiënt, dat ik D2-PC nu de hele IT laat doen. Bij D2-PC zitten vakidioten, in de positieve zin van het woord! Ze willen dat je het beste van het beste krijgt en gaan voor die 10. En ze gaan net zo lang door als nodig is.

 

Hun servicebelofte geeft me vertrouwen. Ik ben blij dat ik altijd meteen iemand aan de lijn krijg en meteen word geholpen. Het is een klein detail, maar zoveel bedrijven snappen dit niet.”

 

Arne Jongerius

3e generatie Steenhouwer bij Steenhouwerij Jongerius

Bijzondere klanten

Eigenlijk wordt elk bedrijf een IT-bedrijf” is een veel gehoord cliché. Dat mag dan wel zo zijn, maar niet elke organisatie heeft hiervoor de middelen. 

 

Daarom draaien wij hem liever om: elk bedrijf heeft recht op goede IT! 

 

En omdat wij meer van daden dan woorden zijn, verzorgen wij voor enkele stichtingen de hele IT kosteloos. Van hardware tot support en de hele rambam eromheen. Hoeven ze niks voor te betalen. Gewoon, omdat ze het verdienen. 

 

Hieronder één van die stichtingen:

awesome space

“Wij zijn D2-PC erg dankbaar.” 

“Onze stichting zet zich in voor behoud van digitaal cultureel erfgoed. En ondanks dat wij D2-PC niet hoeven te betalen, hebben we door de aard van onze stichting behoorlijk serieuze eisen op het gebied van onze digitale infrastructuur. Van de Wi-Fi waar minimaal 30 mensen op moeten kunnen tot aan onze server, het kassasysteem, het voorraadsysteem, de camerabeveiliging en meer. We zijn D2-PC dan ook erg dankbaar voor het aanleggen en onderhouden.”

 

Kristiaan Vlaardingerbroek

Voorzitter van Stichting Awesome Space

Probeer D2-PC eerst 14 dagen vrijblijvend uit

Je maakt al vanaf € 99 per maand gebruik van onze diensten.

Gratis aanmelden

Welk pakket wil je gratis uitproberen?
Welk pakket wil je gratis uitproberen?
ZZP
Zakelijk
Speciaal
Ik weet het niet, wat raad je aan?

We beloven binnen een uur contact met je op te nemen.

Bellen doen we tussen 09:00 en 21:00 uur. Je kan ons altijd bellen wanneer het jou uitkomt, ook ’s avonds en in het weekend.

Als je voor 10:00 je aanvraag indient kunnen we in veel gevallen zorgen dat alles om 17:00 al draait.

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.