Als fullservice IT-bedrijf hebben wij alles onder één dak om jouw IT strak te regelen

We bieden onze dienstverlening in pakketten aan, voor een vast maandelijks bedrag, zonder verrassingen.


Hieronder lees je over de verschillende bouwstenen waaruit de pakketten bestaan.

wat wij doen

Microsoft 365

Wij installeren, configureren, beheren, beveiligen en back-uppen je volledige Microsoft 365 omgeving. Maak gebruik van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer. Videocall eenvoudig via Teams. Ook kun je via OneDrive en Sharepoint makkelijk samenwerken en bestanden delen in je eigen cloud-omgeving.

ICT ondersteuning voor MKB

Als je een abonnement met D2-PC afsluit, zorgen wij ervoor dat al je devices (pc's, laptops, printers, smartphones, servers, tablets, scanners) op al je werkplekken tiptop in orde en up-to-date blijven. Wij managen de hardware, software, updates, beveiliging en zorgen dat alles, altijd en overal, zonder gedoe werkt.

Internet + WiFi 

We installeren en onderhouden je zakelijke netwerk (+WiFi) en zorgen ervoor dat alles probleemloos en snel werkt. Van ADSL tot glasvezel. Daarbij kijken we ook of je niet teveel betaalt voor wat je nodig hebt.

Automatische backups

Je merkt er niks van, maar bent er altijd van verzekerd dat je data iedere dag op meerdere externe locaties met strenge encryptie is gebackupt. Iets kwijt? Binnen enkele muisklikken heb je het weer terug. 

Netwerkbeheer

We regelen dat al je apparaten zoals pc's, routers, servers, printers, tablets en de hele rambam met elkaar kunnen communiceren en bestanden uitwisselen. Kleine problemen pakken we meteen aan voor ze grote problemen worden.

Email op je eigen domein

Wij managen alles rondom het inrichten, configureren, beheren en back-uppen van je email. Uiteraard helemaal custom op jouw domeinnaam. We zorgen ervoor dat je altijd en overal bij je e-mail, agenda en contacten kunt? Deel taken en agenda's met collega's. Optimaal beveiligd. Wil je je e-mail verhuizen? Geen probleem, dat regelen wij voor je zonder downtime.

24/7/365 helpdesk

PC stuk? Netwerk plat? Harde schijf gecrasht? Telefoon in de WC laten vallen? Behandel ons als je interne IT-afdeling en schakel ons meteen in. Problemen lossen we in bijna alle gevallen dezelfde dag nog op, zonder wachttijden.

Pro-actieve beveiliging

Dit is een van de punten waarop we uitblinken. Wij helpen o.a. medische bedrijven en overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor zeer gevoelige data en zorgen ervoor dat alles streng beveiligd is. We voorkomen verlies, diefstal en misbruik van waardevolle data en zorgen dat alleen de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste bestanden.

Rampen recovery

Een calamiteit zoals een brand of diefstal is een nachtmerrie, maar wij zijn er op voorbereid als het noodlot toeslaat of er een zombie apocalyps uitbreekt. Zo voorkomen we verlies van kostbare gegevens en tijdrovend dataherstel.

Antivirus & spamfilter

Hiervoor hoef je bij ons geen aparte licenties af te sluiten. Dit zit allemaal bij onze service inbegrepen. 

Cloud opslag (onbeperkt)

Onbeperkte dataopslag van al je bestanden in de cloud. Samenwerken aan projecten, bestanden altijd en overal beschikbaar op al je apparaten en bestanden delen met klanten. Oftewel: het gemak van Google Drive, maar dan wel veilig in je eigen beheer op een server in Nederland opgeslagen en netjes volgens de eisen van de AVG.

VoIP & telefonie

Vast, mobiel, VoIP of een combinatie van de drie? We kijken wat voor soort abonnementen en diensten het beste bij je passen om je te helpen met kostenbesparingen en meer flexibiliteit. 

Service van de zaak

Nieuwe PC's nodig? Twijfel je over een bepaalde softwarelicentie? Wil je weten of in jouw situatie een device leasen of kopen beter is? Wij zoeken het voor je uit, doen de onderhandelingen en halen het onderste voor je uit de kan.

AVG & GDPR compliance

Geen enkele onderneming kan zijn kop in het zand steken als het om de AVG gaat. Gelukkig kennen wij de feiten en fabels van de AVG en nemen we graag de leiding om binnen jouw onderneming alles netjes te regelen.

SEO monitoring

Je IT goed regelen gaat niet alleen over kostenbesparingen & problemen voorkomen, maar ook over hoe je IT kan inzetten om te groeien & kansen te benutten. Daarom monitoren we voor al onze klanten hoe goed ze gevonden worden in zoekmachines.

Domein & hosting

Wil je het gedoe rondom het registreren en beheren van je hosting en domeinnaam liever niet zelf doen. Geen probleem, vinden wij wél leuk. Kun jij je weer richten op de dingen die jij leuk vindt en waar je goed in bent, waar wij weer geen kaas van gegeten hebben.

Kant-en-klare website

Wil je een website laten maken? Eentje die er goed uitziet, ook op je mobiel werkt, goed scoort in zoekmachines en en zo is ingericht dat bezoekers converteren naar klanten? Daar hebben we een paar slimmeriken voor in dienst die dat zo gepiept hebben.

Camerabeveiliging

Je apparaten en netwerk zijn goed beveiligd, maar je pand en fysieke eigendommen nog niet? Naast camera's, leveren we ook opnameapparatuur en servers om de beelden van tot wel een half jaar terug te kijken.

Gratis installatie

We doen niet aan installatie- of overstapkosten. We komen bij je langs om alles in te richten, op te schonen, up te daten en te configureren. Dit is de eerste paar honderd euro die je bespaart.

Wat mag dat kosten dan?

iets anders

Iets anders?

Heb je toch andere behoeften? We staan open voor je vragen en specifieke verzoeken. 

 

Als fullservice IT-bedrijf kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen met het creëren van een virtual desktop omgeving of ondersteunen bij de verhuizing naar een nieuw pand met iemand die de IT-inrichting ontwerpt en installeert.

 

Je hoeft het ons maar te vragen. Onze werkwijze is al bij honderden ondernemingen en ZZP'ers succesvol gebleken. 

Gaan met die banaan!

Aanvraag op maat

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.