Wie we zijn, wat we doen en hoe goed we dat doen

Wij zijn D2-PC, een fullservice ICT-bedrijf, gespecialiseerd in kleine ondernemingen.


Wij helpen je effectiever te werken en geven je spierballen door je ICT gewoon goed te regelen.

Wat we doen

Wij maken MKB'ers en ZZP'ers succesvoller door hun IT gewoon goed te regelen met een alles-in-één oplossing.

 

Jouw werkplekken richten wij dus in op maat. Inclusief systeembeheer, internet, e-mail op je eigen domeinnaam, officeprogramma's, veilige back-ups, overal toegang en alles wat je verder nodig hebt. 

Hoe we dat doen

We richten ons op twee kerntaken:

  1. Je IT strak inrichten en netjes onderhouden
  2. Pro-actief adviseren over welke kansen je kunt benutten

 

Het eerste gaat over efficiënt werken en kosten besparen. Het tweede gaat over groei waarmaken door IT op een slimme manier in te zetten voor jouw onderneming. Zo zorgen we dat we tegelijkertijd voor kostenbesparingen én groei. 

werkwijze

Hoe goed we dat doen

Als je het aan onze klanten vraagt, zijn er drie punten waarin wij uitblinken: 

Snelheid. Betrouwbaarheid. Kwaliteit. 

Snelheid

Wij houden niet van poespas. We leveren resultaten met een snelheid die uniek is in de IT. Wachttijden? Daar doen we niet aan. Een nieuwe klant die zich om 10:00 bij ons aanmeldt kan om 17:00 al naar tevredenheid helemaal operationeel zijn. En als er een storing is? Dan werken wij net zo lang door tot het probleem duurzaam opgelost is. Ook 's avonds, 's nachts en in het weekend.

Betrouwbaarheid

We snappen dat het nogal wat is om al je data en e-mail aan iemand anders toe te vertrouwen. Daarom stellen wij extreem hoge eisen aan het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens. Ons werk is zuiver en controleerbaar, zonder verrassingen achteraf. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid en zorgen dat jij daar de vruchten van plukt. We verbeteren doorlopend de beveiliging zonder dat jij daar last van hebt.

Kwaliteit

D2-PC zit ergens tussen professional en pitbull in. We bijten ons helemaal vast in uitdagingen en ingewikkelde vraagstukken. Zo kun jij er altijd op rekenen dat we een high-end oplossing hebben voor jouw probleem. Wij gaan voor first time right. Dat is nodig, want we zijn ons ervan bewust dat er genoeg IT-bedrijven zijn die halve oplossingen voor oneerlijke prijzen realiseren. Dat beeld doorbreken wij door elke MKB’er en ZZP'er toegang te geven tot betaalbare IT-oplossingen van hoogstaande kwaliteit.

Onze klanten

130+ bedrijven gingen je voor

Dat wij goed zijn in wat we doen, wordt onderschreven door meer dan 130 klanten voor wie elke dag (en soms nacht) in de weer zijn. Van restaurant tot zorginstelling en van garage tot hotel. Voor allemaal leveren we ICT oplossingen op maat.

We werken voor klanten in de horeca, bouw, zorg, automotive, hospitality, accountancy en detailhandel. Daarnaast werken we ook voor stichtingen en overheidsinstellingen; van de medische sector tot vluchtelingenwerk. 

Bijzonder divers dus!

over ons
Bakkerij Neplenbroek logo beeldmerk
Autoschadebedrijf Nowosielski logo beeldmerk
Restaurant Blauw logo beeldmerk
Sail Events logo beeldmerk
VluchtelingenWerk Nederland logo beeldmerk
Awesome Space logo beeldmerk

"Ze nemen al mijn zorgen weg. Ik heb er geen omkijken meer naar." 

"Ik ben zelf analoog-digibeet, maar ik weet wel wat ik wil. En als ik aan D2-PC uitleg wat ik wil, dan wordt het vervolgens gedaan volgens afspraak. Wat ik verder waardeer is dat ze ook weten wanneer ze "nee" moeten zeggen, in plaats van op alles klakkeloos "ja" te zeggen terwijl het misschien niet verstandig is. Dan komen ze vaak met een slimmer alternatief. 

 

Maar het allerbelangrijkste? Dat ik ze blind kan vertrouwen op hun kwaliteit en eerlijkheid."

 

Ronald Aarsen

Eigenaar van Nowosielski B.V.

Grootte & regio's

We hebben ons gespecialiseerd in kleine ondernemingen. Van ZZP’ers tot 40 mensen in dienst. 

 

We zijn er apetrots op dat we de afgelopen jaren met meerdere klanten hebben samengewerkt die klein begonnen en uitgroeiden tot grote ondernemingen.

 

Hoewel we klanten door het hele land hebben, zitten de meesten in de regio’s midden-Nederland, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

"Ze blinken uit in het persoonlijke contact en hun deskundigheid." 

"We werken nu al dik 10 jaar samen. Vroeger deed ik nog wel eens wat IT-dingen zelf. Maar ze zijn zo goed en efficiënt, dat ik D2-PC nu de hele IT laat doen. Bij D2-PC zitten vakidioten, in de positieve zin van het woord! Ze willen dat je het beste van het beste krijgt en gaan voor die 10. En ze gaan net zo lang door als nodig is.

 

Hun servicebelofte geeft me vertrouwen. Ik ben blij dat ik altijd meteen iemand aan de lijn krijg en meteen word geholpen. Het is een klein detail, maar zoveel bedrijven snappen dit niet."

 

Arne Jongerius

3e generatie Steenhouwer bij Steenhouwerij Jongerius

Bijzondere klanten

Eigenlijk wordt elk bedrijf een IT-bedrijf” is een veel gehoord cliché. Dat mag dan wel zo zijn, maar niet elke organisatie heeft hiervoor de middelen. 

 

Daarom draaien wij hem liever om: elk bedrijf heeft recht op goede IT.

 

En omdat wij meer van daden dan woorden zijn, verzorgen wij voor enkele stichtingen de hele IT kosteloos. Van hardware tot support en de hele rambam eromheen. Hoeven ze niks voor te betalen. Gewoon, omdat ze het verdienen. 

 

Hieronder één van die stichtingen:

"Wij zijn D2-PC erg dankbaar." 

"Onze stichting zet zich in voor behoud van digitaal cultureel erfgoed. En ondanks dat wij D2-PC niet hoeven te betalen, hebben we door de aard van onze stichting behoorlijk serieuze eisen op het gebied van onze digitale infrastructuur. Van de Wi-Fi waar minimaal 30 mensen op moeten kunnen tot aan onze server, het kassasysteem, het voorraadsysteem, de camerabeveiliging en meer. We zijn D2-PC dan ook erg dankbaar voor het aanleggen en onderhouden."

 

Kristiaan Vlaardingerbroek

Voorzitter van Stichting Awesome Space

Probeer D2-PC eerst 14 dagen vrijblijvend uit

Probeer nu gratis

Gratis aanmelden

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Je maakt al vanaf € 99 per maand gebruik van onze diensten.

Gratis aanmelden

Welk pakket wil je gratis uitproberen?
Welk pakket wil je gratis uitproberen?
ZZP
Zakelijk
Speciaal
Ik weet het niet, wat raad je aan?

We beloven binnen een uur contact met je op te nemen.

Bellen doen we tussen 09:00 en 21:00 uur. Je kan ons altijd bellen wanneer het jou uitkomt, ook 's avonds en in het weekend.

Als je voor 10:00 je aanvraag indient kunnen we in veel gevallen zorgen dat alles om 17:00 al draait.