Are you ready to join the dark side?


Als IT professionals is ons werk vaak onzichtbaar. Hoe beter alles werkt, hoe minder we zichtbaar zijn voor onze klanten. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we stil zitten. Achter de schermen zijn we continu bezig om alles soepeltjes te laten draaien.

En daar hebben we allerlei getalenteerde mensen voor nodig. Mensen die de mooiste en beste oplossingen voor klanten realiseren én in de lucht houden. Mensen die issues oplossen voordat mensen überhaupt door hebben dat er iets aan de hand is.

Word jij daar net als ons ook gelukkig van? En lijkt het je tof om achter de schermen van allerlei verschillende soorten bedrijven te kijken?

Welcome to the dark side.

welcome to the dark side

Onze vacatures


IT-beheerder

Part-time/Full-time | Utrecht

Remote IT-Beheerder

Part-time/Full-time | Remote

Servicedesk medewerker

Part-time/Full-time | Utrecht

Open sollicitatie

Houd jij the dark side al een tijdje in de gaten? Als jij denkt dat je bij ons past, kun je ook altijd een open sollicitatie sturen. We gaan graag met je in gesprek.

welcome to the dark side

Wat je krijgt


Dinsdag broodjesdag

Vette (noise cancelling) koptelefoon

Supersize screen

Laptop naar keuze

D2-PC swag

Gaaf kantoor

Thuiswerkplek ingericht

Maandelijks teamuitje

Persoonlijk opleidingsbudget

Vrij op je verjaardag

Serieus vette kerstcadeaus

Altijd gevulde koelkast

We helpen meer dan 130 ondernemers groeien door hun hele IT in één keer gewoon goed te regelen. Daarin zoeken we oprecht naar wat het beste is voor onze klanten, maar ook voor onze mensen.


We zijn op zoek naar leergierige mensen die graag anderen helpen en het tof vinden om D2-PC te helpen groeien. Help je graag andere ondernemers, hou je van afwisseling en ben je klaar voor een nieuw avontuur - then join the dark side!

Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht bedienen we ondernemers door heel Nederland. We zijn een snelgroeiend team met ambities. En hoe divers we ook zijn, we hebben allemaal een gemeenschappelijk doel: ondernemers helpen groeien.