IT-Beheerder

D2-PC logo

IT-Beheerder

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving van diverse klanten. Samen met je team ondersteun je allerlei verschillende organisaties bij problemen en realiseer je slimme IT-oplossingen waar ondernemers blij van worden.

Utrecht / thuis

32 / 40 uur

werkplek door D2-PC IT beheer

Hi, wij zijn D2-PC! 👋🏼

D2-PC is op een groeireis. We zijn op een missie om de meest geliefde IT-beheerder van Nederland te worden en we breiden snel uit. Wil jij samen met andere ‘D2’ers’ bouwen aan een vette werkplek?

Bij D2-PC verzorgen wij de gehele IT van kleine ondernemingen met 1 tot 100 werkplekken. Dat doen we met kant-en-klare pakketten waarmee ondernemers in één keer ontzorgd worden zodat ze zich kunnen richten op de groei van hun onderneming.

Waarom jouw werk ertoe doet


Eén van de belangrijkste redenen dat we groeien, is de kwaliteit van onze dienstverlening. En dat hebben we voor het grootste deel te danken aan onze hardwerkende IT-beheerders die elke dag opnieuw klanten blij maken met slimme oplossingen.

Als IT-beheerder werk je met allerlei toffe klanten. Van klein tot groot, in veel verschillende branches. Jij zorgt ervoor dat hun IT-omgeving tip top in orde is, problemen snel worden opgelost en denkt mee over het slim inzetten van nieuwe technieken.

Om het niveau hoog te houden, zijn we op zoek naar een IT-beheerder die ons kan helpen met het beheren van servers en werkplekken. Daarbij hoort ook het ondersteunen van klanten bij (soms complexe) incidenten, problemen en verzoeken. Dankzij jou kunnen zij probleemloos werken, gebruik maken van de nieuwste technieken en hun ambities en dromen om verder te groeien waarmaken.

tl;dr:Jij bent de betrouwbare gids voor allerlei wensen en uitdagingen die kleine ondernemingen hebben op IT-gebied.

Wat voor werkzaamheden zitten in een doorsnee dag?

Je start tussen 9 en 10. Onder het genot van kopje Bocca-koffie doe je een korte daily standup met je collega’s om te bespreken wie waarmee bezig gaat vandaag. Hiervoor gebruik je handige, moderne tools die jullie werk altijd overzichtelijk en behapbaar maken.


Je gaat achter je gloednieuwe laptop zitten en controleert back-ups. Je kijkt in de inbox of jouw eigen vaste groep klanten, die je persoonlijk hebt leren kennen, nog vragen of uitdagingen hebben.


Je bouwt M365 omgevingen op en configureert dingen met InTune en Sharepoint.


Je gaat bij een klant langs om een netwerkdiagnose te doen en spreekt af om een plan van aanpak op te stellen hoe ze hun omgeving kunnen optimaliseren.


Je belt met een oude bekende klant om te vragen wat hun ambities de komende tijd zijn en denkt met hen mee hoe je op IT-vlak van meerwaarde kunt zijn. Zo kunnen ondernemers hun ambities versneld realiseren met een omgeving die precies bij hun missie past.


Je lost acute problemen op, zoals een printserver die kuren vertoont of een medewerker die niet kan inloggen via VPN.


Je overlegt samen met een collega om een migratieplan op te stellen om een mailserver (POP/IMAP/Exchange) over te zetten naar een moderne M365 omgeving.


Je speelt tussendoor een potje FIFA op de PS5 met een collega.


Je helpt een klant een nieuwe medewerker te onboarden door de user aan te maken, de juiste rechten en instellingen toe te kennen en de medewerker telefonisch voor het eerst te helpen inloggen.


Een collega van de support heeft een ingewikkelde storing en vraagt jou om hulp. Je springt bij en denkt mee over hoe jullie het probleem kunnen diagnosticeren en oplossen.


Je zet je noise-cancelling koptelefoon op, pakt een koud frisdrankje uit de goed gevulde koelkast en logt in op ITProTV om een training te volgen over een onderwerp wat je tof vindt om je skills op te krikken en een upgrade in je salaris te krijgen.


Aan het eind van de dag review je kort de dag met een paar collega’s: wat ging goed, wat kon beter en wat ga je morgen doen? Tussen 17u en 18u trek je de deur achter je dicht en geniet van je welverdiende vrije tijd.

Met wat voor moderne tools ga je aan de slag?
 • Remote Monitoring & Management software;
 • M365 / Google Workspace en alle aanverwante tools;
 • Excalibur (Back-ups M365);
 • Back-up software voor servers;
 • Een hypermodern ticketingsysteem;
 • Handige projectmanagement tools;
 • Managed virusscanners;
 • Teamviewer;
 • UniFi controllers;
 • En meer...
Wat zijn de werktijden en -dagen?

Fulltime: maandag t/m vrijdag

Parttime: samen overleg je over je vaste vrije dag(en)

De meeste collega's starten tussen 09:00 en 10:00 en gaan naar huis tussen 17:00 en 18:00. Afwijkende tijden kunnen in overleg, daar doen we niet moeilijk over.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Solliciteer via onderstaande knop. Hoe meer je vertelt over jezelf en waarom je solliciteert bij D2-PC, hoe beter!

We beginnen altijd met een 'koffiepraatje' om D2-PC en de functie toe te lichten en kennis met je te maken. Dit kan bij ons op kantoor zijn, maar ook via telefoon, Teams, Hangouts of Skype.

Tijdens de interviewfase (van max. drie rondes) laten we je z.s.m. weten zodra we hebben besloten of we met je verder willen. We kunnen je vragen om een opdracht uit te voeren – maar dit vragen we je ter plekke. Je hoeft daarvoor niets voor te bereiden.

Voor jou


 • Een ambitieuze organisatie die graag investeert in jou;
 • Uitstekend salaris tussen €3375 en €4000 per maand (op basis van fulltime);
 • Laptop & smartphone van de zaak en een hele waslijst aan andere perks (zie verderop);
 • Een opleidingsbudget en volop doorgroeimogelijkheden;
 • Je mag kiezen voor een vierdaagse werkweek als dat voor jouw werk-privé balans beter is;
 • Standaard vrij op je verjaardag en serieus vette kerstcadeaus's (voorbeelden uit voorgaande jaren: SONOS speakers, Nintendo Switch, Smartwatches, etc.);
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Een jong en enthousiast team.

Wat jij brengt


 • Ruime ervaring met Microsoft-technologie waaronder Microsoft 365 & Azure;
 • Passende opleiding (minimaal ICT niveau 4);
 • We vinden het erg belangrijk dat iedereen bij D2-PC zichzelf kan zijn en daarmee positief bijdraagt aan ons team;
 • Je zet de klant altijd op de eerste plaats, want je bent servicegericht, communicatief, denkt in oplossingen en prioriteert slim;
 • Je beschikt over rijbewijs B;
 • De drive om jezelf te ontwikkelen en door te groeien: je wilt morgen net weer een stapje beter zijn dan vandaag;
 • Eigen verantwoordelijkheid en een goede team spirit;
 • Nice to have: ervaring van Active Directory en Azure AD (of hier over willen leren) is een pre.

Interesse?


Stel je aan ons voor en stuur je motivatie, cv en portfolio mee! Wij nemen z.s.m. contact op om kennis te maken en te kijken naar de mogelijkheden.

We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. We willen niet discrimineren, dus getalenteerde AI's of dieren zijn ook welkom. Recruiters hoeven dan weer niet te reageren.

Wat je krijgt


Dinsdag broodjesdag

Vette (noise cancelling) koptelefoon

Supersize screen

Laptop naar keuze

D2-PC swag

Gaaf kantoor

Thuiswerkplek ingericht

Maandelijks teamuitje

Persoonlijk opleidingsbudget

Vrij op je verjaardag

Serieus vette kerstcadeaus

Altijd gevulde koelkast