Werken in de cloud

In het moderne tijdperk is het behoorlijk achterhaald om alleen op je werkplek bij je documenten te kunnen. Je wilt ook thuis of op locatie kunnen werken. Of bij een klant bij bepaalde bestanden kunnen. Door te werken in een online omgeving – ook wel cloud genoemd – kun je altijd en overal werken alsof je gewoon op kantoor zit.


Voor een vast maandelijkse bedrag regelen we jouw online werkomgeving. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je software niet veilig is of dat je documenten kwijtraakt. Dan kun jij je richten op waar jij goed bent.


Je (online) werkplek overal beschikbaar

Gratis support van onze helpdesk

Altijd al je software up to date

Werken in de cloud

Je kunt deze week nog online zijn..

Wat is werken in de cloud

Met werken in de cloud kun je altijd en overal werken alsof je op je werkplek bent. Op kantoor, thuis én onderweg kun je aan de slag in jouw vertrouwde werkomgeving. Ook betekent werken in de cloud dat je efficiënt kunt samenwerken met collega’s in gedeelde mappen zonder dat je daar onveilige oplossingen als Dropbox voor hoeft te gebruiken. Tot slot staan alle gegevens opgeslagen op onze fysieke servers waar we regelmatig back-ups van draaien. Zo is al je data beschermd in gevallen van brand, diefstal of stroomstoring.

In een notendop is werken in de cloud:

Altijd en overal bij je documenten

Efficiënt samenwerken met collega’s

Altijd een back-up van je bestanden

Hoe werkt het?

‘Cloud’ betekent eigenlijk gewoon ‘online’. Werken in de cloud betekent dus simpelweg ‘online werken’. Alle programma’s waar je gewend bent om mee te werken en documenten die door jou of je collega’s in gedeelde mappen worden opgeslagen zijn overal te gebruiken via een apparaat naar keuze. De enige voorwaarde is dat er een internetverbinding beschikbaar is. Je logt in met jouw persoonlijke account en kunt direct aan de slag met jou gepersonaliseerde werkomgeving. Simpel, efficiënt én bovendien heel veilig.

Kort samengevat:

Overal werken waar internet is

Inloggen met je persoonlijke account

Op een apparaat naar keuze

Voordelen van werken in de cloud

Werken in de cloud heeft een aantal voordelen:

Je kunt altijd en overal bij je documenten. Handig voor als je bij een klant bent of als je vanuit huis of locatie wilt werken.

Nooit meer documenten of gegevens kwijtraken door een crash, diefstal of ander ongewenst ongemak.

Al je software is altijd goed beveiligd en up to date.

Bij vragen is er altijd, 24 uur per dag, een helpdesk met onbeperkte support.

Kosten werken in de cloud

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom leveren wij altijd maatwerk als het gaat om werken in de cloud. Het is dus onmogelijk voor ons om vooraf een bedrag uit de lucht te plukken. Wij willen namelijk niet dat je te veel betaalt. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave op maat!

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.