Werkplekbeheer uitbesteden

De werkplek is misschien wel de belangrijkste plek binnen je organisatie: dit is waar de magie gebeurt. Werkplekbeheer is dus vanzelfsprekend essentieel voor het hebben van een succesvol team. Maar tegenwoordig is er niet meer één werkplek. We werken vanuit de cloud, overal waar we willen, wanneer we willen. Hoe je die digitale omgeving inricht, is dus de sleutel tot goed werkplekbeheer. De vraag die je jezelf dus moet stellen is: ga ik zelf werkplekbeheer doen, of ga ik werkplekbeheer uitbesteden?

Wij zijn een partij aan wie je je werkplekbeheer kunt uitbesteden. Voor een vast maandelijkse bedrag regelen we jouw IT. Dan kun jij je richten op waar jij goed bent en hoef je je geen zorgen te maken over jouw werkplekken. Wellicht is werkplekbeheer uitbesteden iets voor jou?

Binnen 1 minuut weet je alles

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer betreft het inrichten en (op afstand) beheren van alle werkplekken van je organisatie. Wij zien een werkplek eigenlijk heel eenvoudig als de volledige digitale omgeving die iemand nodig heeft om zijn of haar werk te doen. Een werkplek kan dus één computer op een bureau op een vaste locatie zijn, maar het kan ook een aantal apparaten bij elkaar zijn. Zoals een computer, tablet, laptop, smartphone. En misschien hoort daar ook wel je kassa bij, of je bestelbus als je daar internet-of-things applicaties in hebt draaien. Voor de productiviteit van je onderneming is het belangrijk dat al deze werkplekken:

Goed ingericht zijn

Probleemloos werken

Onderling goed met elkaar kunnen communiceren

Werkplekbeheer uitbesteden

Het uitbesteden van werkplekbeheer wordt steeds populairder, maar het kiezen van een goede IT-partner kan lastig zijn. Belangrijke dingen om op te letten zijn kosten, kwaliteit en support bij storingen. Ook is het van waarde om te berekenen of je niet goedkoper uit bent als je er iemand voor in dienst neemt. Het aantal werknemers is hierbij doorslaggevend. Meestal ligt het omslagpunt op 30 werknemers. Vanaf dat moment is het vaak meer rendabel om een IT'er in dienst te nemen in plaats van uit te besteden.

Voordelen van werkplekbeheer uitbesteden

Werkplekbeheer uitbesteden heeft een aantal voordelen:

Je werkplekken zijn altijd en overal bereikbaar en hier is iemand verantwoordelijk voor.

Bij vragen is er altijd, 24 uur per dag, een helpdesk met onbeperkte support.

Al je apparaten zijn altijd goed beveiligd en up to date.

Wanneer je groeit en de technische complexiteit toeneemt, is er een expert die met je meedenkt en oplossingen realiseert.

Kosten uitbesteden werkplekbeheer

De kosten voor werkplekbeheer zijn vaak ondoorzichtig. Er zijn maar weinig bedrijven die vooraf duidelijk zeggen hoeveel het kost. Meestal moet je hier eerst een offerte voor aanvragen voor je daar pas een keer duidelijkheid over hebt. Wij doen daar niet aan mee. Wij houden van transparantie en heldere afspraken, daarom bieden wij een vaste prijs per maand, zonder verrassingen achteraf. Wel zo overzichtelijk. Zo kun je voor jezelf afwegen wat het beste bij je past: een IT'er in dienst nemen (dit is meestal rendabel vanaf 30 mensen personeel), het zelf doen, of je werkplekbeheer uitbesteden.

Twijfel?

Vergelijk met andere aanbieders

Er zijn veel verschillende manieren om de IT van je bedrijf te regelen, bijvoorbeeld door het zelfstandig te doen of er iemand voor in dienst te nemen. Bepaal welke oplossing het beste past bij jouw onderneming.