Werkwijze

Zo gaan we te werk

Schema workflow D2-PC werkwijze

Wat we doen

Wij maken MKB’ers en ZZP’ers succesvoller door hun IT gewoon goed te regelen met een alles-in-één oplossing.

 

Jouw werkplekken richten wij dus in op maat. Inclusief systeembeheer, internet, e-mail op je eigen domeinnaam, officeprogramma’s, veilige back-ups, overal toegang en alles wat je verder nodig hebt. 

Hoe we dat doen

We richten ons op twee kerntaken:

  1. Je IT strak inrichten en netjes onderhouden
  2. Pro-actief adviseren over welke kansen je kunt benutten

 

Het eerste gaat over efficiënt werken en kosten besparen. Het tweede gaat over groei waarmaken door IT op een slimme manier in te zetten voor jouw onderneming. Zo zorgen we dat we tegelijkertijd voor kostenbesparingen én groei. 

Hoe goed we dat doen

Als je het aan onze klanten vraagt, zijn er drie punten waarin wij uitblinken: 

Snelheid. Betrouwbaarheid. Kwaliteit. 

Snelheid

Wij houden niet van poespas. We leveren resultaten met een snelheid die uniek is in de IT. Wachttijden? Daar doen we niet aan. Een nieuwe klant die zich om 10:00 bij ons aanmeldt kan om 17:00 al naar tevredenheid helemaal operationeel zijn. En als er een storing is? Dan werken wij net zo lang door tot het probleem duurzaam opgelost is. Ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

Betrouwbaarheid

We snappen dat het nogal wat is om al je data en e-mail aan iemand anders toe te vertrouwen. Daarom stellen wij extreem hoge eisen aan het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens. Ons werk is zuiver en controleerbaar, zonder verrassingen achteraf. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid en zorgen dat jij daar de vruchten van plukt. We verbeteren doorlopend de beveiliging zonder dat jij daar last van hebt.

Kwaliteit

D2-PC zit ergens tussen professional en pitbull in. We bijten ons helemaal vast in uitdagingen en ingewikkelde vraagstukken. Zo kun jij er altijd op rekenen dat we een high-end oplossing hebben voor jouw probleem. Wij gaan voor first time right. Dat is nodig, want we zijn ons ervan bewust dat er genoeg IT-bedrijven zijn die halve oplossingen voor oneerlijke prijzen realiseren. Dat beeld doorbreken wij door elke MKB’er en ZZP’er toegang te geven tot betaalbare IT-oplossingen van hoogstaande kwaliteit.

5 redenen om je IT uit te besteden aan D2-PC

01

Rendement

Jij weet het allerbeste hoe jouw organisatie succesvol kan zijn, maar je tijd is schaars. Hoe meer tijd jij over hebt om je op je business te richten, hoe succesvoller je wordt. 

02

Totaaloplossing

Wij vormen één centraal aanspreekpunt voor alles op het gebied van IT. Je kunt ons niet alleen bellen voor storingen, maar ook voor gratis(!) advies. 

03

Ervaring

Bij ons werken bekwame mensen. Jouw organisatie is voor ons geen oefenproject en stagiaires hebben we niet. Wél hebben we 14 jaar ervaring in een harde branche waar alleen resultaten tellen. 

04

Resultaat

We zijn no-nonsense afmakers die net zo lang doorgaan tot een probleem duurzaam is opgelost. Wij zijn er trots op dat onze klanten gemiddeld maar liefst 6 jaar bij ons blijven!

05

Transparantie

Je mag dagelijks opzeggen, ook na de proefperiode. We werken niet met opzegboetes of opzegtermijnen. We sturen niet voor elk telefoontje een rekening. Sterker nog: we sturen je hiervoor helemaal géén rekening! We spreken heldere taal en je weet altijd waar je aan toe bent.


 

De 5 meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op.

 

1. Zijn jullie diensten echt de eerste 14 dagen gratis?

Ja. En na de vrijblijvende proefperiode kun je zelf beslissen of je wilt blijven of niet.

2. Wat betekent “gratis installatie”?

Wij richten je hele werkomgeving en IT landschap in. Dat betekent dat we alles opschonen, updaten, klaarmaken en strak trekken. Zo kun jij met een schone lei aan de slag. In veel gevallen gaat daar meerdere dagen werk in zitten. Daarvoor rekenen we nooit opstartkosten. Dat is onze investering in jouw succes.

3. Wat is jullie opzegtermijn?

Er is geen opzegtermijn. Je kan op elk moment stoppen zonder opzegtermijnen of opzegboetes.

4. Hoe weet ik zeker dat mijn gegevens veilig zijn bij jullie?

Je servers, e-mail, klantbestanden, patiëntenbestanden en alle andere informatie wordt volgens de strengste veiligheidseisen verwerkt en opgeslagen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle IT van jouw bedrijf netjes aan de regels van de AVG en GDPR voldoet. Bovendien maken wij back-ups van je bestanden op minimaal twee aparte fysieke locaties, zo hoef je nooit bang te zijn om iets kwijt te raken.

5. Wat verstaan jullie precies onder een “werkplek”?

Vanzelfsprekend verzorgen wij niet alleen de IT van die ene computer op je bureau, maar van al je digitale apparaten zoals laptops, tablets, (zakelijke) telefoons en indien nodig Tamagotchi’s. Tegenwoordig gebruiken medewerkers namelijk allerlei devices om hun werk goed te kunnen doen. Daar zorgen we allemaal voor.

Dan kan je je misschien afvragen “Waarom hebben jullie geen prijs per werknemer”? Het antwoord is simpel: Dat vinden wij niet eerlijk naar jou toe. Want soms delen twee parttimers één werkplek (zeker in deze tijd waarin mensen vaker thuiswerken) en zou je 2x moeten betalen. Bij ons betaal je daar dus maar 1x voor. Zo hou jij meer geld over waarmee je kan ondernemen.

D2-PC zelf

ervaren? 

Kom langs

Damzigt 1, De Meern

Bel ons

030 227 0002 

Of mail 

info@d2-pc.nl

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.